Sheril House, Farnsfield, Notts.

Status: Planning
  Description: A single storey side extension to an existing two storey house.
  This project for a retired couple to form a new single storey side extension. The extension comprises of a replacement garage, utility room and rear extension housing a shower room and studio/ bedroom. The client wanted a light and adaptable space, well linked to the garden, which would help them enjoy their retirement. Be it used as an artist’s studio, garden room or guest bedroom. In the future having a ground floor bedroom and wet room will allow them, if required, to live entirely on the ground floor.
 

Useful Links

logostrip We're supporting Architect in the House - RIBA, Shelter Riba Opun Future Factory The University of Nottingham arb ecotricity

All content copyright of Joseph Kemish Architects Ltd 2011©

ADK Creative